Tusen takk for utmerket hjelp og behandling i form av operasjon i forbindelse med Heidi sin korsbånd skade. Er så takknemlig for at du gjorde ditt aller beste Ulf, og satset på ny teknikk på min kjæreste pelskling. TPLO med internal brace ser ut til å ha gjort underverk så langt.

– Elisabeth 

Ulf er bare super.
Har selv vært inne med korsbåndskader ikke mindre enn 2 ganger og han har tatt opprasjon på sparket hver gang. Har aldri vært snakk om å vente til neste dag eller noe slikt.

– Marit

Dyreklinikken Tertnes -Best i test nok en gang! Kevin ønsker å takke dyktige Veterinær Hilde som var aldeles fantastisk på Fredagsvakt i dag. Her er vi trygg, ivaretatt og i de beste faglige hender. Dere er Gull verdt for både dyr og dyreeiere. Nå skal jeg være bajas i sengen til Mor før jeg sovner. Hilsen Kevin

– Maria

Oliver er strålende fornøyd med utmerket jobb utført av Ulf, etter at han var helt lam i fire dager før operasjon av nakkeprolaps ❤️

– Hanne Charlotte

Vil bare si tusen takk til Tertnes og Ulf for en fantastisk behandling vi har fått hos dere. Vi kom til Tertnes med vår dobermann for 1,5 uke siden, hun slet voldsomt med bakparten, og klarte hverken reise seg eller gå trapper/hoppe inn i bilen. Dette skjedde over natten. Ulf kjente på henne og på et punkt helt bak på ryggen skrek hun høyt når han tok på henne.

Det kunne være flere ting, men før bilder/ct var aktuelt tok han blodprøve og sjekket bl.a. stoffskifte hennes. Det viste seg og være lavt, men likevel innenfor normalen. Dette var på en fredag. Vi ble sendt hjem med stoffskiftemedisiner (Tyroxin) og avtalte å snakkes mand. (Det ble satt av tid til CT og event operasjon på tirsdag om det var aktuelt)

Allerede lørdagkveld var det bedring og pr tlf mandag ble vi enig med Ulf om å gi henne ennå en uke på medisin.

Nå – 1,5 uke seinere – er humøret til Gaby på topp, hun beveger seg normalt og blir mosjonert som tidligere. Fantastisk deilig.

Vi ante ikke at stoffskiftemangel kunne resultere i problemer med bakparten og fryktet operasjon med lang rekovalisens …

Vil gi all honør til Ulf som tenkte «utenfor boksen», men likevel satt av flere timer til oss noen dager seinere om det var behov for det.

Vi kunne ikke være mer fornøyd
Takk

– Bente

testimonial5

Nok en gang har Ulf gjort det som skulle til for å gi vår kjære Riga et fortsatt verdig og smertefritt liv. Hvor lenge det varer, vet ingen, men formstatus er: Svømme og hente pinner, leke med ball på marken, god apetitt, leken og glad med sine småsøsken, fremstår svært sprek for en som går i sitt fjortende år, virker smertefri og er en glad hund! 1f60d

Tusen takk Ulf, dette hadde vi ikke er gang våget å håpe på! 1f60a  oppfordrer alle som er i tvil på hva som helst å ta en tur ut til Ulf. Dere vil få veloverveide råd gitt på bakgrunn av høy kompetanse og innsikt i det aktuelle problem, ingenting er overlatt til tilfeldigheter, ingen synsing, vet man ikke – tas prøver og gjøres undersøkelser, helt til man vet og da blir det behandling om det er tilrådelig. Og hele tiden er det du som eier som har siste ord, du blir ikke pådyttet noe behandling, men blir presentert for de forskjellige alternativ!


Takk igjen for at Riga skal få oppleve nok en sommer eller i hvertfall deler av den! 1f604

– Tone

testimonial2

Jeg (og Sebastian) vil bare få si tusen hjertelig takk for all hjelp, gode råd og omtanke i en vanskelig tid. Takk for tålmodighet med en egenrådig liten tass!

Dere er fantastiske, og det er godt å vite at man har dyktige dyrleger og omsorgsfulle dyrepleiere når de søte små trenger det.

– Tonia

testimonial4

En hilsen fra Sunny som straks er like god som ny etter kneoperasjonen. Vi har skyndet oss langsomt, og har nå kommet så langt at hun glatt er med på en times tur. Her avbildet på høyfjellet hvor hun koser seg over å ha fått hundelivet sitt tilbake. Vi kommer og viser frem frisk hund neste gang vi er i Bergen! Vi er SÅ fornøyde!! Hilsen fornøyd pasient og eier fra Larvik.

– Torill

testimonial3

Tusen takk for fantastisk hjelp til Sinbad i helgen! Det er en god følelse å bli møtt med en slik ekspertise og trygghet i forhold til lille vovsen! Måten dere møtte meg som var så bekymret og stresset står også til en 10’er!! Tusen takk til Ulf og Cathrine! 1f60a Sinbad er også strålende fornøyd, og har det etter forholdene bra!2764

– Sandra