Dyreklinikken Tertnes - når de andre har gitt opp.... 
Søk
Søk
Close this search box.

Kreftundersøkelse

Kampen mot Kreft: Fra Oppdagelse til omsorg hos Dyreklinikken Tertnes

Kreft er en fryktet diagnose, ikke bare for mennesker, men også for våre trofaste firbente venner. Kreft er ansvarlig for døden til 47 % av hundene og 32% av kattene som er minst 10 år. Klumper og svulster i hud og underhuden og oppdages omtrent 10 ganger i uken på dyreklinikker. På Dyreklinikken Tertnes tar vi kreft på alvor og vår tilnærming til diagnostikk og behandling er like individuell som hvert kjæledyr vi mottar.

Klumper kjæledyr Dyreklinikken Tertnes

Diagnostisering av Kreft

Oppdagelsen av kreft hos et kjæledyr er ofte en utfordrende tid for eiere. Tidlig diagnose er det viktigste trinnet i kreftbehandling og har vist seg å forbedre kjæledyrets prognoser. Dyreklinikken Tertnes har derfor investert i det nyeste og mest avanserte utstyret som gjør oss unike og ledende i diagnostisering av kreft i Norge. Våre nylig anskaffede HT Vista-skanning er det første ikke-invasive medisinske utstyret som lar veterinærer raskt utelukke kreft i hud og underhudmasse hvor resultatene blir sammenlignet mot en stor database av lignende tilfeller. Her gjør algoritme og kunstige intelligens jobben som sørger for veldig nøyaktige svar på minutter.

Dette betyr at Dyreklinikken Tertnes kan håndplukke de pasientene som ikke trenger mer omfattende prøvetaking for å kunne si om den er ondartet eller godartet og vi kan med høy sikkerhet definere de som definitivt må behandles.

Kjæledyr som trenger kreftbehandling vil få et skreddersydd opplegg tilpasset deres individuelle behov og art.

HT Vista kreft skanning

NB!

Merk at noen typer masser ikke er egnet for HT Vista-skanning.


Ht Vista prosess
Prosess HT Vista
Resultater HT Vista
Resultater HT Vista