Dyreklinikken Tertnes - når de andre har gitt opp.... 
Søk
Søk
Close this search box.
Veterinærvakt

Veterinærvakt i Bergen: 820 900 60

– en nødhjelp for akutt syke og skadde dyr utenom ordinær åpningstid

Veterinærvakt er en frivillig tjeneste som dyreklinikkene tilbyr dyreeiere for å sikre profesjonell hjelp til akutt syke og skadde dyr utenom ordinær åpningstid. Dette vil si natt, helger og fridager. Vi ber derfor om forståelse for at vi vil måtte prioritere slike pasienter.

Det er ofte stor arbeidsbelastning på veterinærvakten som i perioder kan være en ekstra stor påkjenning for de veterinærene som skal utføre denne tjenesten i tillegg til sin faste arbeidstid. Vi ber om forståelse for dette, og at det også i perioder kan bli noe venting.

Veterinærvakt er i prinsippet ikke en hvilende vakt på klinikk og har ikke kontinuerlig tilstedeværelse på klinikk, men
rykker ut kun ved behov etter avtale med vakthavende veterinær.

Det er viktig at man ringer vaktnummeret 820 900 60  for å få en fast avtale. Det vil bli opplyst om minuttpris for samtale på vaktnummeret.

Dyreklinikker og veterinærer innen smådyrmedisin får ingen offentlige tilskudd for drift, slik sykehus og leger får. All drift av dyreklinikker på dagtid og veterinærvakt er derfor i prinsippet selvfinansiert.

Veterinærvakten får et lite offentlig tilskudd for drift til hver klinikk.
Av disse grunner er det også viktig at man velger å bruke denne vakten for å støtte og sikre driften.

Ved avtale om utrykning kan man få opplyst priser for tjenester på vakt.

  • Alle utrykninger må betales på stedet. Det vil ikke bli gitt kreditt/faktura.
  • Man kan betale kontant eller med kort.
  • Forsikringsoppgjør er vi behjelpelig med.

Veterinærvakten i Bergen er et samarbeid mellom 8 av Bergensregionens dyreklinikker. Prisene for utrykning er de samme for alle klinikkene, slik at vakttilbudet skal bli mest mulig likt for alle.

 

Dyreklinikken Tertnes policy og våre tjenester

Ved Dyreklinikken Tertnes er vi fokusert på å stille diagnosen på den sikreste og mest effektive måten, både økonomisk og tidsmessig.
Våre undersøkelsesrutiner og prosedyrer  er derfor de samme man finner ved europeiske universitet- og selvfølgelig alltid oppdaterte.
 

Dyreklinikken Tertnes er en liten klinikk, høyt spesialisert og slagkraftig som gjør oss til den fremste dyreklinikken innen smådymedisin. Vi gjennomfører allerede ved første besøk omfattende diagnostiske prosedyrer, slik at oppfølgende undersøkelser blir kortet ned.

 

Siden vi kan stille en rask og sikker diagnose vil vi dermed komme tidligere i gang med en sikker behandling. En ting er sikkert, jo raskere man får komme i gang med behandling dess bedre blir prognosen! 
 
Alle vil unne sin beste venn det beste!
 
Dyreklinikken Tertnes er et klinikkteam med europeisk mastergradskompetanse. Vi gir håp der andre klinikker har gitt opp. 

 

Dyreklinikken Tertnes har stor privat parkering for kunder rett utenfor klinikken med lett tilgang for syke og skadde dyr.