Dyreklinikken Tertnes - når de andre har gitt opp.... 
Søk
Søk
Close this search box.
Dyreklinikk Tertnes
laserbehandling smådyrmedisin
Wobbler ustabil nakke hund

Hvordan kan man vurdere om en undersøkelse, behandling eller operasjon er dyrt eller billig?

Pris, tilbud og kvalitet er alle viktige faktorer å vurdere når man velger en dyreklinikk for å ta vare på kjæledyret sitt. Hver av disse faktorene påvirker hverandre og det er viktig å forstå hvordan de henger sammen for å ta en informert beslutning om hvilken klinikk man skal velge.

Tilbud kan variere fra klinikk til klinikk og kan omfatte alt fra grunnleggende undersøkelser og vaksinasjoner til mer avanserte behandlinger som operasjoner og rehabilitering. Jo flere tjenester som tilbys, desto høyere kan prisen være. Det er derfor viktig å undersøke hvilke tjenester som tilbys og hva som er inkludert i prisen.

Kvaliteten på produkter og tjenester vil også påvirke prisen.
Klinikker med høykvalitets produkter, leger og veterinærer med lang kompetanse og erfaring vil sikre kvaliteten på utførelsen. Omfattende utdanning og trening kan ha høyere priser enn klinikker som bruker lavkvalitets produkter og har mindre erfarne veterinærer. Det er viktig å huske på at høyere priser ikke alltid betyr bedre kvalitet. Men det er sjelden eller aldri den med lavest pris som er det beste valget.

En moderne maskinpark er også viktig for å stille en god og riktig diagnose. Utstyr som CT, MR, røntgen, ultralyd, laser, termografi og laboratorieutstyr hjelper leger og veterinærer med å identifisere sykdommer og lidelser raskere og mer nøyaktig. Dette kan være avgjørende i kritiske tilfeller og igjen bidra til å redusere behandlingstiden og kostnadene for den totale behandlingen. 

Kvalitet er spesielt viktig og kritisk innen kirurgi og implantater. Disse skal både tolereres av kjæledyret, være sterke og vare lenge. På bakgrunn av dette benytter Dyreklinikken Tertnes kun titan skruer, plater og andre implantater, ikke stål. Titan tolereres mye bedre av kroppen og reduserer faren for infeksjoner i implantater, men koster mer enn stål. Vi mener dette er en liten pris å betale hvis man må gjøre operasjonen på nytt etter noen år så det er vel verdt det!

De nyeste metodene innen kirurgi og behandling vil innebære investeringer i maskiner og utstyr. Klinikker som har det siste innen utstyr og teknologi kan tilby mer avanserte behandlinger og kirurgi og tiltrekker seg dermed mer krevende pasienter. Her gjelder ordtaket: «Godt verktøy er halve jobben»

Moderne metoder med riktige maskiner og utstyr vil gi mindre smerte, kortere rehabiliteringstid og ofte billigere siden det holder med en behandling. Sørg for at du gir kjæledyret ditt den beste mulige omsorgen og sikre at det får den behandlingen det trenger. Det er derfor viktig å undersøke nøye og velge en klinikk som har både kvalitet og pris i balanse.

Dyrt er det som ikke holder mål og svikter. Hvis resultatet ikke blir som lovet så vil prisen uansett aldri kunne forsvares slik som når en operasjon må gjøres flere ganger fordi det ikke holder mål og svikter.

Hos Dyreklinikken Tertnes får det du betaler for så vi oppfordrer deg til å sjekke ut behandlinger og operasjoner hos flere klinikker. Det er da avgjørende at du sammenligner utstyr og metoder før du gjør ditt endelige valg. Vi har åpen policy og opplyser hvem våre utstyrsleverandører er slik at du får innsikt i fordelene ved å benytte Dyreklinikken Tertnes.