Dyreklinikken Tertnes - når de andre har gitt opp.... 
Søk
Søk
Close this search box.

Vår trygghetsgaranti

I et stadig voksende marked kommer det stadig flere og større aktører som tilbyr veterinære tjenester. Normalt sett ville dette medført økt konkurranse som igjen ville ha presset prisene. Hos mange av disse aktørene er dette likevel ikke tilfelle: prisene blir hos noen av de største aktørene presset urimelig høyt. Vi er på den annen side heller ikke tjent med at prisene presses så lavt at kvalitet ikke kan opprettholdes. Igjen er vi tilbake til det gode, gamle og slitte uttrykket: den gyldne middelvei.

 

Dyreklinikken Tertnes trygghetsgaranti for våre kunder:

Ved å fortløpende holde oss faglig oppdatert innen smådyrmedisin med resten av Europa og USA, vil vi hele tiden kunne tilby den sikreste diagnosen og beste behandlingen. Disse tjenestene vil vi tilby til en fair pris som du skal kunne føle deg komfortabel med sammenlignet med resten av markedet- uten at det skal gå ut over kvalitet. Vår mastergrad i smådyrmedisin er en garanti for dette.

Klinikken har også et utstyrsnivå på høyde med det beste innen dette segmentet. I kombinasjon med høy kompetanse betyr dette at vi kan utføre det meste på huset med kort ventetid- gjerne på dagen om det skulle være kritisk.
Stor aktører har store kostnadsnivå som sluttbruker må betale. Vi har derfor valgt å være mindre, slik at vi kan holde kostnadene nede, og vi har råd til å tilby en fornuftig pris for dyreeier. Avstand mellom kunde/pasient og behandlende veterinær vil på en mindre klinikk bli tettere og arbeidet mer effektivt.

Vi arbeider etter standard europeiske diagnoseprosedyrer som gjør at vi ofte kan kutte ned antall besøk og komme fortere og sikrere til diagnose. Vårt laboratorium på huset utfører det meste av aktuelle blodprøver i første rekke. Resten sender vi til en av Europas mest renommerte laboratorier som kan lever svar på de fleste videre blodprøvene allerede neste dag!


Ønsker du en fast veterinær, så ordner vi også det.

Summert sett vil vi derfor kunne garantere, ikke bare den beste trygghet, men også levert på kort tid til en fair pris.