Wobbler ustabil nakke

C-LOX for behandling av ustabil nakke hos hunder

Dyreklinikken Tertnes er først ute med behandling av Wobbler syndrom (Ustabil nakke). Det vil glede mange hundeeiere at det nå er en aktør på markedet som tilbyr den mest moderne teknikken verden har å by på.

Wobbler er en type ustabil nakke hvor nakkevirvlene i sin ustable tilstand trykker mot ryggmargsnerven. Dette gir igjen skader på nerven med lammelser i stadig økende grad og en vedvarende dårligere tilstand for hundene.

Systemet og metoden for å behandle Wobbler heter C-Lox, og er utviklet av min meget dyktige venn og nevrokirurg Prof. Dr. Franck, Forterre ved universitetet i Bern, Sveits og garanterer den beste faglige styrken i produktet.
C-Lox har gjennomgått de strengeste tester og blir i dag tilbudt av den kjente
leverandøren av kirurgisystemer, Rita Leibinger.
Vi har allerede operert den første Dobermannen med dette systemet i Norge.

Instabiliteten i nakken har gitt store utfordringer for de tekniske løsningene og Wobbler har lenge vært forsøkt operert med mange ulike metoder og varierende
suksess.  C-Lox er i dag den åpenbart beste løsningen og blir fremstilt i titan som er  det overlegne og foretrukne materiale innen medisinske implantater.
I kombinasjon med vinkelstabile skruer kan implantatet festes med større stabilitet enn de vanlige brukte kirurgiske skruene.

C-lox