Dyreklinikken Tertnes - når de andre har gitt opp.... 
Søk
Søk
Close this search box.
Hjerteoperasjon Dyreklinikken Tertnes

Hjerteoperasjoner

Hjerteoperasjoner for Kjæledyr: En nødvendig livredder

Hjerteoperasjoner for kjæledyr, som hunder og katter, representerer en avansert og dypt engasjerende gren innen veterinærmedisin. Mens hjertesykdommer hos kjæledyr kan være utfordrende å håndtere, gir avanserte kirurgiske inngrep håp og livskvalitet for våre firbeinte venner.

Diagnose og evaluering:

Før en hjerteoperasjon utføres, er en nøyaktig diagnose avgjørende. Dyreklinikken Tertnes benytter avansert diagnostisk utstyr, inkludert moderne bildebehandlingsteknologier som ultralyd og EKG, for å evaluere hjertets tilstand. Grundig analyse av hjertefunksjonen gir veterinærene et klart bilde av sykdommens omfang og den beste tilnærmingen for behandling.

Forberedelse og Anestesi:

Før operasjonen starter, gjennomgår dyret nøye forberedelser. Dette inkluderer faste for å sikre at magen er tom, noe som reduserer risikoen under anestesi. Dyreklinikken Tertnes legger vekt på sikkerheten til dyret og bruker skreddersydde anestesiprotokoller basert på dyrets helsetilstand og operasjonens art.

Operasjonens Natur:

Hjerteoperasjoner kan variere, fra reparasjon av defekte klaffer til bypassoperasjoner. Kirurgene på Dyreklinikken Tertnes, ofte ledet av erfarne kirurger som Ulf Erlandsen, tar seg av hver detalj med presisjon og omhu. Moderne teknikker og utstyr brukes for å minimere invasivitet og øke nøyaktigheten.

Farene og risikohåndtering:

Som med enhver operasjon innebærer hjerteoperasjoner en viss risiko. Dyreklinikken Tertnes fokuserer på risikohåndtering ved å ta omfattende forholdsregler før, under og etter operasjonen. Overvåkning av vitale tegn, nøye dosering av medisiner og tilstrekkelig postoperativ pleie er avgjørende for å minimere risikoen og fremme en vellykket utvinning.

Postoperativ pleie:

Etter operasjonen blir kjæledyret overvåket nøye for å sikre en jevn utvinning. Smertelindring og antibiotika administreres etter behov, og eiere blir tydelig informert om omsorgsprosedyrer hjemme. Dyreklinikken Tertnes forplikter seg til å gi kontinuerlig støtte og oppfølging for å sikre den beste etterbehandlingen.

Langsiktig oppfølging:

Hjerteoperasjoner markerer begynnelsen på en lengre reise. Dyreklinikken Tertnes legger vekt på langsiktig oppfølging, inkludert regelmessige kontroller og tilpassede behandlingsplaner. Dette sikrer at kjæledyret fortsetter å leve et lykkelig og sunt liv etter operasjonen.

Hjerteoperasjoner for kjæledyr er komplekse inngrep som krever omfattende ekspertise og dedikasjon. Dyreklinikken Tertnes står som en pålitelig partner for eiere som søker avansert hjerteomsorg for sine elskede kjæledyr. Gjennom innovasjon, erfaring og omsorg gir vi hjerteoperasjoner som ikke bare forlenger livet, men også forbedrer det for våre firbente venner.