Dyreklinikken Tertnes - når de andre har gitt opp.... 
Søk
Søk
Close this search box.
Sikker kreftundersøkelse på minutter

Sikker kreftundersøkelse på minutter

February 20, 2024

Først i Norge: rask, enkel og uten smerter.

Dyreklinikken Tertnes kan nå fremme tidlig diagnose av kreft og redde kjæledyrs liv og kan nå utelukke kreft rakst og trygt med høy sikkerhet. HT Vista-enheten er det første AI-drevne ikke-invasive skanningverktøyet som lar Dyreklinikken Tertnes utelukke kreft i hud og underhudmasse hos hunder og katter.

Ht Vista prosess
Prosess HT Vista

Tradisjonelt er identifisering av hud og underhudmasse hos hunder og katter en tidkrevende, invasiv og kostbar prosess, som involverer sending av biopsiresultater til laboratoriet for analyse. Som et resultat tar det lengre tid å utelukke kreft, noe som fører til betydelige plager for kjæledyreiere, og behandlingen i tilfelle en kreftdiagnose blir unødig forsinket. Men heldigvis…. Ikke nå lenger!


HT Vista apparat

HT Vista leser signalet og sender det til en unik skydatabase, deretter analyserer en sofistikert algoritme basert på datasyn og kunstig intelligens resultatene og sammenligner det nye tilfellet med de som er lagret i en eksisterende database for å gi en nøyaktig klassifisering av lesjonen som ondartet eller godartet. Resultatene leveres umiddelbart tilbake til konsollen, noe som muliggjør rask beslutningstaking på klinikken.

Algoritmen er basert på signaler produsert av den termiske sensoren fra både mistenkte og friske områder, på samme skanning. De unike algoritmene er opplært til å trekke ut disse forskjellene i egenskapene som er fremhevet ovenfor, og genererer derfor svært pålitelige resultater.

Resultater HT Vista
Resultater HT Vista

Forskjellene mellom tallene representerer sannsynligheten for at massen er godartet. Slik er HT Vista i stand til å utelukke kreft effektivt. Jo mer data den samler inn, jo mer lærer algoritmen, og jo mer nøyaktige blir spådommene.

Bestill time og besøk Dyreklinikken Tertnes hvis du er bekymret for klumper på din beste venn.

Related articles

Postet
news_health_care_technology
The provision of quality medical services is the main target that every health care provider aims at achieving.
Postet
news_anti-trends_in_plastic_surgeries
If you long for sexier upper body curves or more noticeable cleavage in swimwear, low cut fashions
Postet
news_recovery_after_blepharoplasty
If you’re having a Blepharoplasty (eyelid surgery), some of your biggest questions will relate to your recovery
Postet
news_the_health_toll_of_poor_sleep
Finding that slumber sweet spot can be helpful for fending off a range of mental and bodily ills.
Postet